A-Security

Meer dan dertig jaar expertise in beveiliging

Onze producten en diensten zijn geen standaardpakketten, maar gepersonaliseerde oplossingen op maat van uw woning, winkel of bedrijf. Die oplossingen zijn altijd het resultaat van een doordachte veiligheidsstudie.

U licht uw noden toe, wij zorgen voor de meest efficiënte aanpak. We kunnen ons daarbij toeleggen op één aspect van de beveiliging of gecombineerde oplossingen aanbieden. Branddetectie, alarmsysteem, camerabewaking, toegangscontrole en klassieke of internetgebaseerde video- en parlofonie kunnen perfect op elkaar worden afgestemd.

Onze zaakvoerders, Sven Bossaerts en Guy Luyten, zijn nauw betrokken bij het hele beveiligingsproces, van analyse en offerte-opmaak tot oplevering. Samen vertegenwoordigen ze meer dan 30 jaar expertise in beveiliging. Hoort u er graag meer over, contacteer ons dan gerust.

In de kijker

A-Security is Ajax pro installer

Wij zijn verheugd te melden dat A-Security sinds kort een Ajax Pro Installer is.
Wij installeren Ajax draadloze alarmsystemen maar recent ook de Ajax Fibra hybride systemen. Dus voor nieuwbouw-en renovatieprojecten kunnen we nu ook een bekabelde installatie uitvoeren met Ajax.

Classified Cycling

Op het Damplein in Antwerpen waar vroeger Meubelen Belgica huisde, zit nu Classified Cycling. De nieuwste spitstechnologie voor fietsen verdient ook een top beveiliging. Een alarmsysteem van A-Security houdt er een oogje in het zeil.

Het smalste huis van Antwerpen

Ook de toegang tot het smalste huis van Antwerpen wordt moeilijk gemaakt voor indringers.
Dit alles door de plaatsing van een betrouwbaar toegangscontrolesysteem van A-Security.

Heilig Huisken

In het Heilig Huisken, één van de meest authentieke cafés van Antwerpen, zijn klanten meer dan welkom. Maar ook onwelkome gasten maakten er buiten de openingsuren af en toe hun opwachting. Aan de inbraken kwam een eind dankzij de succesvolle inbraakbeveiliging van A-Security.

Duiventillen

De media-aandacht voor de internationale topverkopen in de duivensport ontging helaas ook malafide beoefenaars niet.

A-Security ontwikkelde een geschikte aanpak voor de beveiliging van duiventillen.

Feestzaal het ’s Graevenhof

Van intiem feestje tot groots bedrijfsevenement, als er reden is om te vieren, is ’s Graevenhof in Schilde de perfecte locatie. Over de veiligheid in de feestzalen en op de parking waakt het innovatieve camerabewakingssysteem van A-Security.

Mac 21

Merken staan centraal in branding agency Mac21. En in de wereld van de merken, staat MAC21 als een huis. Een huis dat goed beveiligd is. A-Security werkte de beveiligingsoplossing uit voor de vestiging in Ranst.

Sponsoring

Koninklijke OLVAC

Sinds 2014 sponsort A-Security Voetbalclub Koninklijke Olvac te Edegem.
Blue Lions, Go go go!

Kerstmarkt Antwerpen: Bar Polar

Echt gezellig wordt het pas als alles veilig is. Op de Antwerpse Kerstmarkt, georganiseerd in samenwerking met Bar Polar, houden de camera’s van A-Security een oogje in het zeil.

Golftornooi Ternesse Golfclub

A-Security is trouwe sponsor van het jaarlijkse Golftornooi van de Ternesse Golf & Country Club in Wommelgem.

Agua zomerbar Antwerpen

Sinds de zomer van 2013 zijn wij actief als partner en sponsor van de Agua zomerbar op het Antwerpse Zuid.